Angajați ai Direcției de Prestări Servicii Timiș au donat sânge

Pentru că în fiecare zi viața multor oameni depinde de sângele donat de semenii lor, 20 de angajați ai Direcției de Prestări Servicii Timiș, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, s-au alăturat unei campanii instituționale de donare de sânge. Donarea s-a făcut la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, de Ziua Județului Timiș.

 

Printre participanți s-a numărat și directorul Direcției de Prestări Servicii Timiș, Ciprian Trocan, acesta subliniind importanța conștientizării nevoii de sânge în rândul comunității: „Felicit și mulțumesc colegilor care au răspuns acestui demers umanitar. Merită să înțelegem cu toții că donarea de sânge este un gest normal și sănătos și nu avem nevoie de alte drame ca să facem un lucru atât de simplu”.

Prin acest gest de bunăvoință, angajații instituției au dorit să-i încurajeze și să-i motiveze pe cei din jurul nostru prin propriul exemplu să salveze vieți prin donarea de sânge. La nivel național, România încă se confruntă cu un deficit major de donatori de sânge.

Print Friendly, PDF & Email