Angajați ai Consiliului Județean Timiș au donat sânge

Foto: CJ Timiș

33 de angajați ai Consiliului Județean Timiș au donat azi sânge, alăturându-se unei campanii instituționale de donare de sânge.

 

„Dincolo de efectele pozitive imediate, de salvare a unor vieți, ne dorim să transmitem și un mesaj de conștientizare a unei nevoi constante și permanente de sânge. Viața a foarte mulți timișeni depinde de acest act altruist. A da «viață» poate fi unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face”, declară președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, care s-a numărat printre donatorii de sânge.

Cosmin Ungureanu, angajat la Departamentul Achiziții Publice, spune că a donat pentru că îi pasă de cei de lângă el: „Mă simt onorat și bucuros să pot ajuta pe cineva, să pot oferi o șansă crescută la viață. Mă pun și în situația dacă aș avea eu sau cei dragi mie nevoie de sânge. Cu siguranță că ar fi oameni care ar ajuta. Nu trebuie să fim supereroi pentru a veni in ajutorul cuiva, printr-un simplu gest de donare de sânge, oricine poate salva vieți.”

„Am ales să donez fiindcă știu cât de important este pentru comunitate. Sunt bucuroasă să pot contribui măcar cu puțin la binele semenilor noștri. Donez ori de câte ori există astfel de campanii în instituția noastră sau în comuna în care locuiesc”, spune și Bianca Belu, șefa Serviciului de Gestionare a Patrimoniului.

În sprijinul angajaților CJ TImiș care au donat sânge au venit reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, care s-au deplasat astăzi la sediul instituției.

Campania de donare organizată astăzi, spun oficialii CJ Timiș, se dorește a deveni o acțiune periodică.

Print Friendly, PDF & Email