Andrei Molnar, ales președinte al UDMR Timiş

Sursă foto: UDMR Timiş

Delegații județeni ai Uniunii Democrate Maghiare din România, Filiala Timiș, l-au ales ca preşedinte al organizaţiei pe Andrei Molnar.

 

Andrei Molnar, actual subprefect al județului, președinte interimar al UDMR Timiş, a fost votat în unanimitate, prin vot secret, de cei 127 de delegați prezenți la adunarea electivă sâmbătă care a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul

În Consiliul Reprezentanţilor Unionali, organizația județeană a UDMR va fi reprezantată de Andrei Molnar, de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava, și de Imre Farkas, fostul viceprimar al Timișoarei.

Ordinea de zi a adunării, transmite UDMR Timiş, a inclus şi alegerea membrilor Consiliul Delegaților Județeni, a membrilor Comitetului Județean de Audit, a membrilor Comitetului Județean de Etică și a Comitetului de Supraveghere a Regulamentului. Au fost votate, de asemenea, și modificări al Regulamentului de funcționare și au fost aleși delegații județeni la Congresul UDMR din 17 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email