András Molnár va deschide lista UDMR Timiș pentru Camera Deputaților

Foto: UDMR Timiş

Consiliul Reprezentanților Județeni Timiș a UDMR a decis ca András Molnár să deschidă lista la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților.

 

András Molnár, de profesie avocat, este de opt ani membru activ în conducerea județeană a UDMR, iar la llegerile locale din septembrie a ocupat locul doi pe listele pentru Consiliul Județean Timiș.

UDMR Timiș consideră deosebit de importantă reprezentarea comunității în Camera Deputaților, având în vedere că maghiarii au pierdut locurile din Consiliul Local, implicit și postul de viceprimar al municipiului Timișoara. „Lipsa reprezentării poate afecta viața culturală, educațională, religioasă și va avea efect și asupra comunităților. De asemenea, și județul a resimțit noul val și noua direcție care a adus mai puțini maghiari la urne, așadar fiecare vot devine deosebit de important, astfel încât Banatul să fie reprezentat corespunzător în Parlamentul României. Consiliul Reprezentanților Județeni a ales un om în care maghiarii din Banat au încredere, care poate să apere interesul timișenilor în politica mare din Capitală”, spune Zoltán Marossy, președintele UDMR Timiș.

András Molnár spune că, alegerile parlamentare reprezintă ultima șansă în următorii patru ani ca maghiarii din această zonă să fie reprezentați. „Dacă nu vom reuși să avem un deputat în București, vor veni ani grei pentru comunitatea noastră. Ca avocat, am rolul să reprezint oamenii și comunitățile la tribunal, la negocieri sau în fața autorităților. Trebuie să reprezint și să apăr interesele timișenilor. Promit că voi fi avocatul bănățenilor la București, și că voi face ceea ce fac de 12 ani – să apăr interesele oamenilor”, mai spune András Molnár.

 

Print Friendly, PDF & Email