Anchetă la o şcoală din Timişoara, după ce trei elevi au intrat în comă alcoolică

Aura DanielescuTrei elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani au fost transportaţi în comă, la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu”, din Timişoara, după ce au consumat alcool la şcoală, toţi trei fiind acum sub supraveghere medicală, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean va face o anchetă.

Inspectorul-şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu (foto), declară, citată de Mediafax, că miercuri, trei elevi de la Şcoala Profesională „Gheorghe Atanasiu”, din Timişoara, , doi băieţi şi o fată, au consumat băuturi alcoolice în şcoală, fiind apoi transportaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, în comă. „Elevii au intrat în şcoală destul de uşor cu ţuica, pentru că la poartă nu este nimeni care să-i controleze. Din primele informaţii, incidentul s-a petrecut într-o pauză, dar nu ştim exact”, spune Aura Danielescu. Potrivit acesteia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş va constitui o comisie care va face o anchetă la această şcoală.

Adjunctul I.S.J. Timiş declară că elevii se află au intrat imediat sub supraveghere medicală: „Copiii sunt bine acum, tocmai am sunat la spital şi mi-au confirmat că sunt bine şi sunt supravegheaţi medical”.

Print Friendly, PDF & Email