Anchetă a Poliţiei după ce o persoană a aruncat o sticlă incendiară într-un magazin din Timişoara

PompieriPoliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă după ce o persoană necunoscută a aruncat o sticlă incendiară într-un magazin de electrice şi electrocasnice dintr-un cartier al oraşului. Autorul este căutat de anchetatori.

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, o persoană necunoscută a incendiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, uşa unui magazin de electrice şi electrocasnice din Piaţa Traian, o zonă din municipiu în care există preponderent case vechi. Anchetatorii au stabilit că s-a folosit o sticlă incendiară, iar persoana care ar fi aruncat-o este căutată, anunţă Mediafax.

La locul incendiului a fost chemat un echipaj de pompieri care a intervenit pentru stingerea focului, fiind afectată doar uşa de la intrarea în magazin.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este autorul faptei, iar dacă va fi prins acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru distrugere prin incendiere. Potrivit poliţiştilor, este al treilea astfel de incident produs în zonă în ultima perioadă.

Print Friendly, PDF & Email