Ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al Spitalului Municipal Timişoara, dat în folosinţă

Cu finanţare europeană

Ambulatoriu Obstetrica Ginecologie Spital Municipal Timisoara Foto Televiziunea MedicalaPrimăriaTimişoara anunţă finalizarea proiectului Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului de obstetrică şi ginecologie al Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, la data de 31 decembrie.

 

Proiectul a presupus amenajarea unui ambulatoriu complet funcţional, cu o suprafaţă totală utilă de 612 metri pătraţi, acoperind atât parterul, cât şi demisolul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara cu 14 cabinete – câte un cabinet de obstetrică şi neonatologie, patru cabinete obstetrică-ginecologie, opt cabinete ginecologie şi spaţii anexe, inclusiv cameră de sterilizare şi sală de tratamente.

Din cele 14 cabinete propuse, şapte au fost reabilitate, urmând a fi  modernizate prin echipare şi dotare cu mobilier şi echipamente medicale de ultimă generaţie, celelalte fiind nou amenajate, rezultând din recompartimentări ale spațiilor existente urmând la rândul lor a fi echipate şi dotate corespunzător. Din grupurile sanitare destinate pentru pacienţi, un grup sanitar este amenajat pentru persoanele cu dizabilităţi fizice şi unul, pentru copii.

Contractul de finanţare nerambursabilă pentru acest proiect, semnat de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, şi Primăria Timişoara, a fost finanțat prin programul Regio – Programul Operaţional Regional 2007-2013, surse de finanţare fiind bugetul local, bugetul de stat şi Fondul European pentru Dezvoltare  Regională prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Valoarea totală a proiectului, la semnarea contractului, a fost de apropae 10,7 milioane de lei (cu TVA inclus), din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile solicitată, de circa 8,5 8milioane de lei, reprezentând 98% din valoarea eligibilă a proiectului.

 

Foto: Televiziunea Medicală

Print Friendly, PDF & Email