Ambient 2 Business, un concept unic în România dedicat design-ului interior

Design Office Ideas organizează azi, de la ora 18, la Hotel Boavista, din Timișoara, primul eveniment din România care prezintă un concept unic de design interior.

 

Design Office Ideas este o companie românească cu peste 12 ani de experiență în industria design-ului interior. Clienții companiei beneficiază de servicii complexe, de design, amenajări interioare, Wellness Ideas 2 you, Ambient 2 Business, Inovație de produse și servicii, confecții metalice, mentenanță, consiliere feng shui, consultanță în Marketing și consultantă în PR&Comunicare.

Conceptul Ambient 2 Business reprezintă o soluție de optimizare și eficientizare a relației dintre marketing, comunicare vizuală și design interior pentru a realiza o creștere sustenabilă a vânzărilor.

Trei experți, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul marketing, design interior, vânzări și psihologia clientului, vor oferi răspunsuri la întrebări de genul Ce influență are spațiul amenajat asupra angajaților sau clienților? Ce tip de mobilier trebuie folosit pentru eficientizarea în muncă? Ce culori predominante vor clienții să vadă?

„Amenajarea corectă a unui spațiu de business, prin corelarea design-ului interior cu strategia de marketing și cunoștințe de psihologie a clientului, va conduce la dezvoltarea business-ului și creșterea vânzărilor”, spun reprezentanţii firmei.

Print Friendly, PDF & Email