Ambasadorul Hans Klemm vine la Timişoara, înainte de alegerile prezidențiale din SUA

Hans KlemmAmbasadorul Statelor Unite ale Americii va susține o prelegere în fața comunității academice din Timişoara, cu doar câteva ore înaintea alegerilor prezidențiale din SUA.

 

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Excelența Sa Hans Klemm, va fi prezent la Timişoara în 8 noiembrie. Acesta se va întâlni cu cadrele didactice și cu studenții Universităţii de Vest din Timişoara, conferinţa pe care o va susţine fiind urmată de o dezbatere legată de alegerile din SUA. Evenimentul va avea loc în Aula Magna a UVT, începând cu ora 10.30.

Citeşte şi: Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm: „SUA îşi schimbă abordarea faţă de ameninţarea rusă”

Diplomatul american se va afla pentru a doua oară la Timişoara. Prima vizită a făcut-o în aprilie anul acesta, când s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale, cu oameni de cultură şi reprezentanţi ai mediului universitar.

Citeşte şi: Ambasadorul SUA , în prima vizită la Timişoara

Licențiat în Economie și Istorie, la Universitatea Indiana, Hans Klemm deține și o diplomă de master în Dezvoltare Internațională de la Universitatea Stanford. Și-a început cariera în Ministerul de Externe al Statelor Unite, în 1981, servind ca ambasador al SUA în Timorul de Est, în perioda 2007 – 2010. Din 2012 până în 2015, a activat în cadrul Biroului de Resurse Umane de Stat, după care, din 21 septembrie 2015 a preluat funcția de ambasador al SUA în România.

Print Friendly, PDF & Email