Ambarcațiunile vaporetto pot fi închiriate

Cele șapte ambarcațiuni pot fi închiriate pentru plimbări de agrement pe Canalul Bega, pe şase trasee, anunţă Societatea de Transport Public Timișoara.

 

Prețul pentru închirierea unei astfel de ambarcaţiuni este de 83.19 lei pentru un kilometru, iar cei interesați pot alege unul dintre cele șase trasee stabilite:

Traseu 1: Stația Catedrala Mitropolitană – Uzina de Apă și retur Stația Catedrala Mitropolitană (8 km). Prețul pentru această cursă este de 792 de lei cu TVA inclus.

Traseu 2: Stația Catedrala Mitropolitană – Uzina de Apă – Pod Modoș și retur Stația Catedrala Mitropolitană (16 km). Prețul cursei este de 1.584 de lei TVA inclus.

Traseu 3: Stația Catedrala Mitropolitană – Ecluza Sânmihaiu Român și retur Stația Catedrala Mitropolitană (21 km). Prețul cursei este de 2.079 de lei  cu TVA inclus.

Traseu 4: Stația Catedrala Mitropolitană – Livada Bănățeană (Sânmihaiu Român) și retur Stația Catedrala Mitropolitană (26 km). Prețul cursei este de 2.574 de lei cu TVA inclus.

Traseu 5: Stația Catedrala Mitropolitană – Uzina de Apă – Ecluza Sânmihaiu Român și retur Stația Catedrala Mitropolitană (29 km). Prețul cursei este de 2.871 de lei cu TVA inclus.

Traseu 6: Stația Catedrala Mitropolitană – Ecluza Sânmihaiu Român – Ecluza Uivar și retur Stația Catedrala Mitropolitană (52 km). Prețul cursei este de 5.148 de lei cu TVA inclus.

Print Friendly, PDF & Email