Altercaţie între mai mulţi tineri, în faţa Tribunalului Timiş

Palatul Dicasterial TimisoaraO altercaţie a avut loc, la Timişoara, în faţa Tribunalului, între mai mulţi tineri. Potrivit unor surse, printre aceştia se aflau şi interlopi cunoscuţi în oraş.

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţă că azi, în jurul prânzului, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiuîn cazul unei altercaţii izbucnite între mulţi tineri, în faţa Tribunalului Timiş. Apoi, s-a mutat câţiva zeci de metri mai încolo, în faţa magazinului Bega. Surse judiciare spun că e vorba despre fraţii Gazibara – Caius şi Darius – şi despre Ciprian Gavrilă , cunoscut ca şi “Cipi Ţiganul”.

În urma intervenţiei poliţiştilor, au fost depistaţi doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani, celălalt, de 25 de ani, care au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri. De asemenea, la sediul IPJ Timiş au fost conduse alte trei persoane, printre care şi martori la incident.

Pe numele celor implicaţi în bătaie a fost întocmit dosar penal, pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca oamenii legii să identifice dacă sunt camere de supraveghere în zonă şi, dacă acestea există, să urmărească imaginile. Poliţia Timiş transmite că, până în prezent, niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere. De asemenea, reprezentanţii IPJ Timiş declară că niciunul dintre tinerii implicaţi în scandal nu avea urme de violenţă pe corp.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, care au intervenit şi ei pentru aplanarea scandalului, declară că tinerii care s-au încăierat ieşiseră de la instanţă – e vorba despre un termen în dosarul de crimă organizată privind gruparea Udrea – şi, iniţial, avuseseră o altercaţie verbală.

 

Citeşte şi:

Reţea de cămătărie „V.I.P.” destructurată la Timişoara

Print Friendly, PDF & Email