Alte şase blocuri din Timişoara, reabilitate termic

Primăria Timişoara a semnat azi contractul de finanţare pentru reabilitarea termică a şase blocuri de locuințe.

 

Blocurile de locuințe, cu 324 de apartamente, care urmează să fie reabilitate în vederea îmbunătăţirii eficienței energetice sunt situate pe Aleea F.C. Ripensia, pe b-dul Corneliu Coposu şi pe străzile Surorile Martir Caceu, Măgura, Mareşal Averescu şi Învăţătorului. Lucrările vor beneficia de finanțare nerambursabilă.

Semnarea contractului avut loc în prezența primarului Nicolae Robu, ca reprezentant al beneficiarului de finanțare nerambursabilă, şi a lui domnului Sorin Maxim, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, ca organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional în Regiunea Vest.

Contractul de finanțare vizează reabilitarea celor şase blocuri de locuințe în decursul a 16 luni. Valoarea totală a proiectului este de 5.723.962,63 de lei, iar valoarea finanțării nerambursabile, de 3.357.678,56 lei.

Până în prezent, anunţă oficialii ADR Vest, în cadrul priorității de investiții 3.1A, în Regiunea Vest au fost contractate 14 proiecte având o valoare a finanțării nerambursabile de 5,22 milioane euro.

 

Print Friendly, PDF & Email