Alina Gorghiu şi Marilen Pirtea deschid listele PNL pentru parlamentare

Foto: Constantin Duma

Colegiul Director al PNL Timiș a stabilit candidații pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pe primul loc eligibil pentru Senat este Alina Gorghiu, iar pentru Camera Deputaţilor este Marilen Pirtea, ambii aleşi pe listele PNL în mandatul 2016-2020.

 

Pentru Camera Deputaților, ordinea este următoarea:

 1. Marilen Pirtea
 2. Ben Oni Ardelean
 3. Cosmin Șandru
 4. Petru Roman
 5. Ciprian Bogdan
 6. Claudiu Chira
 7. Sorin Supuran
 8. Adriana Corbeanu
 9. Elena Samoilă
 10. Samuel Lupulescu

Pentru Senat, ordinea este următoarea:

 1. Alina Gorghiu
 2. Ionuț Gaiță
 3. Mihai Bojin
 4. Sorina Ciurlea

„PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, declară președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

De asemenea, în cadrul ședinței BPJ interimar al PNL Timiş, Alin Nica și-a asumat și conducerea interimară a organizației PNL Timișoara, până după alegerile parlamentare. Săptămâna aceasta, se va forma și un Birou Politic Local interimar PNL Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email