Alina Gorghiu, la Timişoara: „Salariații sunt amăgiți prin promisiuni care nu vor putea fi respectate”

Modul în care PSD a gestionat problema legii salarizării este o culme a incompetenței şi o jignire la adresa întregului sistem bugetar, a declarat, aseară, la Timişoara, Alina Gorghiu.

 

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu spune că salariații sunt amăgiți prin promisiuni care nu vor putea fi respectate. „Iată că un deputat ALDE a declarat că legea salarizării a fost oprită pentru că, de fapt, nu sunt bani pentru majorările promise de la 1 iulie. Președintele Consiliului Fiscal contrazice și el previziunile PSD: impactul bugetar pe patru ani nu va fi de 30 de miliarde de lei, cum spune Guvernul, ci de 50-60 de miliarde. Iar acest impact nu poate fi susținut. Cel fel de miniștri sunt aceia care nu reușesc să calculeze impactul bugetar la o măsură atât de importantă? Ce fel de parlamentari sunt cei care semnează cu sutele o astfel de inițiativă?”, declară senatorul liberal.

De fapt, guvernarea nu mai știe ce trebuie să facă, acuză Alina Gorghiu. Subliniind că noi, ceilalți, am ajuns să ne temem că miniștri nepricepuți, cum sunt ministrul de Finanțe sau ministrul Muncii, ar putea să ducă România mulți ani înapoi.

Este clar că există acum un risc real ca orice măsură, oricât de greșită și de nefastă pentru economie, să fie luată de PSD. Ar putea să încerce desființarea cotei unice de impozitare sau punerea sub semnul întrebării a sistemului de pensii administrate privat”, mai spune Alina Gorghiu. Adăugând că este clar că România are mare nevoie de o alternativă politică puternică și serioasă față de guvernarea PSD: „Această alternativă nu poate fi oferită decât de PNL.”

Alina Gorghiu a participat, ieri seară, la Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara, în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Local al organizaţiei municipale.

Print Friendly, PDF & Email