Alina Gorghiu, la Timişoara: „PNL e singurul partid care merge pe drumul unificării”

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu a declarat, ieri seară, la Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara, că PNL este singurul partid care merge pe drumul unificării.

 

Mai avem circa două luni până când vom încheia la nivel național, prin alegerea unui președinte unic, drumul la care am pornit acum doi ani, cel al fuziunii dintre cele două mari partide ale dreptei românești: PNL și PDL. A fost un drum greu, sinuos, întârziat uneori de noi sau de faptul că unele decizii nu au fost luate la timpul lor”, le-a reamintit, aseară, liberalilor timişoreni senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu. Aceasta a participat la Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara, în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Local al organizaţiei municipale.

Citeşte şi: Dan Diaconu, reales președinte al PNL Timişoara

Alina Gorghiu mai spune că, indiferent de ceea ce relatează presa şi de ceea ce spun adversarii politici, realitatea este că „noi suntem acum singurii care mergem pe drumul unificării iar toate celelalte partide balansează între vechii şi actualii preşedinţi, au parte de lupte interne, duse politic, în unele cazuri chiar și prin tribunale”.

Alina Gorghiu îşi exprimă încrederea că „viitorul va arăta că a meritat”.

Print Friendly, PDF & Email