Alina Gorghiu, la Timişoara: „Nu politizați furtunile!”

Senatorul liberal de Timiș, Alina Gorghiu, a lansat un apel către toți politicienii din țară, să nu politizeze subiectul furtunilor, ci să ajute la remedierea situației, iar cei care nu pot să ajute, cel puțin să nu încurce.

 

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că după ce a făcut o tură prin Timișoara, a constatat că orașul începe să-și revină după calamitatea de duminică, anunţă Agerpres.

Totodată, a lansat un apel către toată lumea din Timiș și din țară, în general către oamenii politici, să încerce ca până la remedierea totală a situației să nu politizeze furtunile care au afectat nu doar Timișoara, ci România, inclusiv București și Teleorman: „Chiar cred că este de bun simț să nu amestecăm calculele de partid cu pagubele materiale și cu victimele omenești.

Alina Gorghiu a subliniat că oamenii trebuie ajutați imediat cu tot ce e nevoie pentru a reintra în normalul cotidian și i-a felicitat pe toți timișorenii care au pus mâna alături de autorități pentru a remedia situația.

În privința răspunderilor pentru cele întâmplate, Alina Gorghiu a spus că acestea trebuie elucidate prin anchete și nu prin războaie de presă purtate de politicieni. Adăugând că „cine vrea să se ridice să vină să ajute. Fiecare după poziția pe care o are, după răspunderile sale și cum poate, iar cine nu poate să ajute măcar să nu încurce.”

Print Friendly, PDF & Email