Alina Gorghiu, la Timişoara: „Îmi asum o demisie dacă PNL nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României”

alina-gorghiu-si-nicolae-robu-foto-pnl-timis Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a anunţat, azi, la Timişoara, că îşi va da demisia din conducerea PNL, dacă partidul nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României.

 

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a declarat, azi, la Timişoara, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinute alături de co-preşedintele PNL TImiş, Nicolae Robu, că partidul pe care îl conduce are o răspundere uriaşă la alegerile parlamentare din acest an: „Răspunderea PNL e uriaşă, decidem, practic, direcţia ţării. Pentru următorii zece ani”. Adăugând că îşi asumă o demisie dacă PNL nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României.

Alina Gorghiu a fost invitată să candideze pentru Senat pe listele PNL Timiş, în locul lui Vasile Blaga, retras din funcţia de vicepreşedinte al PNL şi, implicit, de pe listele parlamentare, după punerea sub acuzare de către DNA, într-un dosar de corupţie.

Am primit cu foarte multă încântare invitaţia organizaţiei PNL Timiş de a candida şi sunt onorată că există această invitaţie. Sunt argumente puternice ca eu să vin în Timiş să candidez la Senat, însă există o şedinţă azi, la ora 15.30, a Biroului Politic Judeţean, unde voi discuta deschis cu toţi colegii din structură pentru a lua cea mai bună decizie privind candidaturile din Timiş. Validarea listelor care au mai rămas la nivel naţional se va face luni, atunci vom fi în măsură să vă spunem concluziile finale pe tot ce înseamnă candidaturile PNL la alegerile parlamentare”, a anunţa liderul liberal.

Listele finale cu candidaţii PNL Timiş pentru parlamentare vor fi anunţate în această după-amiază, în urma şedinţei Biroului Politic Judeţean.

Print Friendly, PDF & Email