Alina Gorghiu, la Timişoara: „Guvernarea PSD că este într-un fel de campanie electorală care începe în fiecare dimineață”

 Prezentă la Timişoara, Alina Gorghiu a atacat Guvernarea, acuzând-o că joacă numai pe terenul populismului, al promisiunilor și al unei interminabile campanii electorale.

 

Au trecut circa 100 de zile de guvernare PSD și vedem că această coaliție de stânga este extrem de limitată în idei și soluții. Cei care o conduc au ales să joace numai pe terenul populismului, al promisiunilor fără sfârșit și al unei campanii electorale care nu se mai termină”, a declarat, aseară, la Timişoara, senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu.

Aceasta acuză Guvernarea PSD că este într-un fel de campanie electorală care începe din nou în fiecare dimineață: „Într-o zi se promite dublarea salariilor. Altă zi, altă promisiune: vouchere de vacanță sau câte două norme de hrană. Se anunță că se va depune o lege prin care salariile vor fi majorate de la 1 iulie. Dar mai mult de anul viitor. Sau din 2022. Dar apoi legea nu se mai depune.

Senatorul liberal spune că, de fapt, PSD nu guvernează. Că nu discută despre măsuri reale și luate la timp pentru IMM-uri, pentru mediul de afaceri, pentru a crea locuri de muncă, pentru infrastructură, pentru echilibrul bugetar, pentru sprijinirea primarilor, pentru Apărare şi nici pentru găsirea unei soluții serioasa pentru salarizarea în sectorul bugetar.

„Poate că atunci când au anunțat primele măsuri populiste la începutul guvernării, liderii PSD au crezut că vor putea continua la nesfârșit cu lipsa de profesionalism, de expertiză, de responsabilitate… Ei, bine, nu mai pot!”, a conchis senatorul liberal.

Alina Gorghiu a participat, ieri seară, la Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara, în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Local al organizaţiei municipale.

Print Friendly, PDF & Email