Alina Gorghiu candidează pentru un post de senator de Timiș

alina-gorghiu-foto-costi-dumaDupă vizita la Timișoara a Alinei Gorghiu, Biroul Politic Județean al PNL Timiş a definitivat, în această seară, listele candidaților pentru Parlament.

 

Biroul Politic Județean al PNL Timiş a decis, în această seară, că preşedintele PNL, Alina Gorghiu, va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pe locul întâi pe lista PNL Timiş, lăsat liber de către Vasile Blaga. Pe locul doi pe listă va fi Mariana Nagy.

Lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, de Pavel Popescu şi de Liliana Oneţ, fost subprefect de Timiş.

 

Citește și: Alina Gorghiu, la Timişoara: „Îmi asum o demisie dacă PNL nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României”

 

„Am primit cu foarte multă încântare invitaţia organizaţiei PNL Timiş de a candida şi sunt onorată că există această invitaţie”, declara Alina Gorghiu azi, într-o conferință de presă care a precedat ședința BPJ a PNL Timiș. Listele, transmite PNL Timiș, vor fi supuse luni votului final al Biroului Politic Naţional.

La finele lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al PNL şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email