Alina Gorghiu, apel către Tudorel Toader: „Nu declanșaţi, fără motiv, o criză în sistemul de justiție”

Cu câteva ore înainte ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să anunţe dacă o revocă pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA sau o menţine în funcţie, senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu îi cere public acestuia să nu declanșeze o criză fără motiv în sistemul de justiție,

 

În seara aceasta, Tudorel Toader poate fi câștigătorul premiului «Zmeura de aur», echivalentul Oscarului pentru cel mai prost actor, sau poate să facă o figură plăcută pentru mulți oameni, mai puțin pentru PSD-işti”, spune senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu. Subliniind că a remarcat ipocrizia în poziția liderilor PSD și ALDE „care mimează faptul că nu se implică în această problemă în condițiile în care știm toți care sunt obiectivele lor politice”.

Alina Gorghiu face un apel la Tudorel Toader să nu declanșeze, fără niciun motiv, o criză în sistemul de justiție, propunând concluzii hazardate și măsuri prin care se genereze dezbinare. „Trebuie să fie așteptate concluziile Inspecției Judiciare și ale celorlalte structuri care anchetează situația de la Ploiești”, adaugă Alina Gorghiu. Menţionând că „această «joacă» de-a rapoartele, care a început de anul trecut, trebuie să înceteze astăzi și asta este ceea ce aștept de la conferința de presă de la ora 18.”

Print Friendly, PDF & Email