Alin Popoviciu, tot mai sigur de victorie!

Alin Popoviciu cu alegatoriSuntem la finalul campaniei, și deputatul Alin Popoviciu se arată tot mai încrezător asupra victoriei echipei PNL în județul Timiș.

 

„La cât de bine primiți suntem peste tot unde am ajuns în această perioadă și la ce echipă formidabilă prezentăm, sunt convins că vom câștiga Consiliul Județean. Ne dorim să ne punem în aplicare proiectele,  județul ăsta chiar are nevoie de dezvoltare. Noi știm ce avem de făcut, eu am demonstrat-o în Colegiul meu, timp de opt ani, vom demonstra în continuare și la nivelul județului și timișenii, cu siguranță vor vedea că lucrurile se vor îmbunătăți”, spune Alin Popoviciu, candidatul PNL pentru președenția Consiliului Județean Timiş.

Alin Popoviciu cu alegatori 2După ce a străbătut toate localitățile din Timiș, unde s-a întâlnit cu locuitorii comunităților respective, Alin Popoviciu spune că este încărcat cu tot mai multă energie și forță de la oamenii pe care i-a întâlnit și care l-au primit cu foarte multă deschidere. „Niciodată nu m-am simțit la fel de bine printre oameni ca și acum, și trebuie să recunosc că de multe ori m-am gândit dacă oamenii vor fi deschiși să mă asculte și dacă sunt interesați de proiectele mele. Am fost surprins de faptul că foarte mulți dintre ei îmi știau activitatea din Colegiul meu, pentru că l-au tranzitat de fiecare dată când au ieșit din țară pe la Cenad. Am cunoscut atâția oameni frumoși, încât pot spune că sunt efectiv copleșit de reacția lor. Sălile pline mi-au arătat cât de deschiși sunt oamenii să învețe, să își îmbunătățească viața sau pur și simplu să fie alături de alte persoane cu pasiuni și scopuri comune”, mai spune deputatul PNL.

Turul de forță al echipei PNL pentru Consiliul Județean Timiş se încheie astăzi, iar liberalii se așteaptă să aibă cele mai bune rezultate electorale de până acum.

Print Friendly, PDF & Email