Alin Nica: „Sunt mândru să fac parte din echipa câștigătoare a lui Florin Cîțu”

După congresul PNL, în care la șefia partidului a fost votat premierul Florin Cîțu, președintele PNL Timiș, Alin Nica, l-a felicitat, declarându-se mândru să facă parte din echipa câștigătoare.

 

”Sunt mândru să fac parte din #echipacâștigătoare a lui Florin Cîțu, noul președinte PNL!  Îl felicit pentru reușită, mai ales că nu a fost un drum deloc ușor, nici pentru el și nici pentru susținătorii lui. PNL a ajuns într-un moment de răscruce în care, din fericire, a învins dorința de reformă constructivă și de unitate în partid”, scrie, pe pagina sa de Facebook, Alin Nica.

Ieri, înainte de Congres, afirmă acesta i-a spus premierului Florin Cîțu că, indiferent de rezultat, atât el cât și echipa din Timiș îi vor rămâne alături, „însă, pentru binele PNL, sper că va fi ales președinte. Victoria lui a fost clară, lucru care îmi dă încredere că membrii PNL înțeleg cine și ce valori sunt reprezentative pentru partidul nostru istoric.”

La Congresul PNL de astăzi, Florin Cîțu a obţinut 2.878 de voturi „pentru” din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban – 1.898 de voturi „pentru”.

Print Friendly, PDF & Email