Alin Nica, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, învestit în funcție

Foto: Facebook Alin Nica

Noul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a fost învestit în funcție în prezența premierului Ludovic Orban și a parlamentarilor PNL. La eveniment a fost de față și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz.

 

Foto: CJ Timis

„Cetățenii așteaptă de la noi realizări, proiecte concrete pentru ei, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru. Ne așteaptă momente dificile în acest context pandemic pe care trebuie să le depășim cu unitate, înțelepciune și cu dorința de a face mai bine pentru oamenii care ne-au votat. Ne așteaptă momente dificile în acest context pandemic pe care trebuie să le depășim cu unitate, înțelepciune și cu dorința de a face mai bine pentru oamenii care ne-au votat. Ne așteaptă proiecte frumoase pe care trebuie să le îndeplinim sau să le continuăm, ne așteaptă proiecte strategice care au nevoie de susținerea Guvernului României și m-aș referi doar la câteva: centura ocolitoare a municipiului Timișoara, noua ieșire de pe autostradă, autostrada Timișoara-Belgrad, sala polivalentă, stadionul. Dar, pe lângă toate acestea, mă rog bunului Dumnezeu să ne dea tuturor puterea, înțelepciunea și hotărârea să le ducem pe toate la bun sfârșit”, a declarat Alin Nica.

Ceremonia de învestire a lui Alin Nica în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș a avut loc azi în prezența premierului Ludovic Orban, a prefectului județului Timiș, Liliana Oneț, a primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, și parlamentarilor PNL. Tot astăzi au depus jurământul 31 din cei 36 de consilieri, după ce cinci aleși județeni au renunțat la mandate.

Print Friendly, PDF & Email