Alin Nica: „ Alina Gorghiu deschide lista candidaţilor pentru un nou mandat la Senat, fiind apreciată de primari”

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, declară că Alina Gorghiu deschide lista candidaţilor pentru un nou mandat la Senat, fiind susţinută de primarii din judeţ care o apreciază pentru că le-a sprijinit proiectele comunitare, potrivit Agerpres.

 

„Eu m-am luptat în cadrul PNL Timiş cu vechea conducere să reinstaurăm democraţia în partid, astfel ca orice membru simplu să se exprime, să poată critica aşa cum îi dictează propria conştiinţă. Nu aş comenta realizările doamnei Gorghiu, pentru că mulţi primari au menţionat ajutoare concrete din partea sa, pentru proiectele locale. S-a supus la vot şi am cerut să se ridice în picioare toţi cei pe care i-a ajutat. S-au ridicat mai mult de un sfert. Deci realizări concrete există”, a declarat, potrivit Agerpres, Alin Nica, într-o conferinţă de presă.

El a răspuns astfel jurnaliştilor care l-au întrebat care sunt realizările senatoarei PNL Alina Gorghiu, „nefiind de-a locului”.

Alin Nica a menţionat faptul că el însuşi a pledat pentru a nu mai exista ”paraşutaţi de la Bucureşti” – cum i-a numit PSD Timiș – pe listele candidaţilor pentru Parlament, dar nu se pune în discuţie cazul Alinei Gorghiu, care „are greutate la Bucureşti”: „Eu am luptat să nu mai fie paraşutaţi de la Bucureşti candidaţi pe listele pentru parlamentare în Timiş. Vă asigur ca nu este cazul aici, nimeni nu ne impune niciun candidat pe listă, dar asta nu ne împiedică pe noi, dacă vedem că cineva are greutate la Bucureşti, să ne reprezinte în Parlamentul României. Cred că trebuie să-i dăm încredere, e vicepreşedintele Senatului.”

Print Friendly, PDF & Email