Alin Nica: „Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira”

Alin Nica. Foto: PNL Timiș

După alegerile pentru conducerea PNL Timișoara, desfășurate într-o stare de tensiune asemănătoare cu cea în care s-a desfășurat prima conferință de alegeri, de la începutul lunii iulie, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, susține că îmbrâncelile au fost „instrumentate de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira”.

 

Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar și mai bine ar fi să-l citească înainte să acționeze”, declară, într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele intermar al PNL Timiș, Alin Nica. Acesta l-a susținut la șefia PNL Timișoara pe viceprimarul Cosmin Tabăra care l-a avit contracandidat, la alegerile de la începutul lunii iulie, pe Raul Ambruș.

Alin Nica susține că gruparea coalizată în jurul lui Raul Ambruș și al deputatului Claudiu Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL și nici cu spiritul democratic care a consacrat Timișoara. „Acești indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timișoara care se va repara în timp, cu eforturi mari și susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefirești.”

Alin Nica mai spune că, după alegerile de azi, PNL Timișoara are o conducere legitim aleasă pentru următorii patru ani.

În urma alegerilor de azi, Cosmin Tabără este noul președinte al PNL Timișoara. Acesta a primit votul a 238 de electori, în timp ce contracandidatul său, Claudiu Chira, a cumulat 119 voturi, iar 15 buletine au fost anulate.

La rândul său, într-un mesaj virulent la adresa conducerii interimare a PNL Timiș, Raul Ambruș, eliminat din cursa pentru șefia PNL Timișoara, după ce a fost suspendat ieri de PNL Timiș, acuză gruparea coalizată în jurul lui Alin Nica: „Gruparea hoților din PNL Timiș a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda.”

 

Print Friendly, PDF & Email