Alianţa USR-PLUS cere colaborare între CJ Timiş şi Primăria Timişoara pe subiectul Aerodromului Cioca

Sursă foto: Pagina de Facebook a Aerodomului Cioca

Primarul Timişoarei se opune cedării clădirii de la Aeroportul Utilitar Cioca, proprietatea a Municipalității, cerută de Consiliul Județeasn Timiş.

 

După ce zilele trecute Consiliul Județean Timiş a votat transmiterea unei solicitări către Primăria Timişoara, solicitând clădirea Aeroportului Utilitar Cioca, de pe Calea Torontalului, primarul Nicolae Robu anunţă că Municipalitatea va cere administraţiei judeţene să cedeze terenul pe care se află respectivele clădiri.

„Cred că mult mai potrivit ar fi să cedeze Consiliul Județean drepturile de proprietate asupra terenului, terenul în sine către Consiliul Local, pentru că una-alta, și nu o luați ca joc politic, noi necesităm proprietățile, avem forța să o facem, avem oameni şi resurse. Consiliul Județean nu și-a valorificat nimic din patrimoniu. În răspunsul către Consiliul Județean, care va fi un răspuns negativ, va fi și solicitarea de transfer a terenului către Primărie”, declară, potrivit Rdaio Timişoara, Nicolae Robu.

CJ Timiş anunţa la începutul aceste

i săptămâni că vrea să preia de la Primăria Timişoara clădirile Aeroportului Utilitar Cioca pentru modernizarea și utilizarea aerodromului.

Terenurile de pe Calea Torontalului km 3, cunoscute ca Aeroportul Utilitar Cioca, se află în proprietatea Consiliului Județean Timiș, însă nu și clădirile care deservesc aerodromul. Acestea sunt deținute de Consiliul Local al Municipiului Timișoara.

 

Citiţi şi: 

Print Friendly, PDF & Email