Alianța 2020 USR-PLUS strânge semnături pentru europarlamentare

În acest weekend, în Timișoara, USR și PLUS Timiş anunţă organizarea a trei evenimente, „la care poate veni oricine vrea să ne cunoască, să vorbească cu candidații și cu membrii noștri”.

 

Astăzi, de la ora 18, cei interesaţi sunt aşteptaţi la o întâlnire cu Dragoș Pîslaru, fost ministrul al Muncii și candidatul de pe poziția 3 pe lista Alianței pentru europarlamentare. Gazda evenimentului, care va avea loc în sala Gourmet din clădirea Modex, va fi Alexandru Vărzaru, candidatul timișean al Alianței. La întâlnire va mai participa și Vlad Botoș, președintele USR Arad și candidatul de pe locul 7 de pe lista Alianței 2020 USR PLUS.

Sâmbătă și duminică, între orele 14 şi 18, membrii și simpatizanții USR și PLUS vor strânge semnături în Piața Operei din Timișoara, la cortul amplasat vizavi de Catedrală.

„Drumul către alegerile din 26 mai începe cu fiecare semnătură din cele 300.000 de semnături necesare pentru a candida”, transmit reprezentanţii celor două formaţiuni. Aceştia mai spun că alegerile europarlamentare sunt primul pas spre o țară mai prosperă și mai cinstită, una în care se construiesc autostrăzi, nu moșii de baroni. „Fiecare semnătură și vot pentru USR – PLUS vor fi un mesaj pentru actuala putere, un mesaj care spune: vrem o țară ca afară!”, afirmă reprezentanţii USR şi PLUS Timiş.

Aceştia promit că Alianța 2020 va demonstra că România poate fi guvernată cu bun-simț, de o clasă politică ce lucrează pentru cetățean: „Alianța 2020 USR PLUS este, de departe, formațiunea cea mai pro-europeană din România. Locul nostru e în Europa, alături de nucleul dur al său, alături de Germania și Franța, motoarele proiectului european.”

Aceştia mai spun că alianța dintre USR și PLUS este cât se poate de naturală și de necesară, cele două partide fiind unite într-o viziune comună: „România trebuie să fie cinstită, europeană și prosperă.”

Print Friendly, PDF & Email