Alfred Simonis, noul lider de grup al consilierilor timişoreni

 Alfred Simonis, presedinte TSD Timis Foto Costi DumaConsilierul local social-democrat Alfred Simonis a fost desemnat liderul de grup al consilierilor municipali PSD.

 

Conducerea Organizaţiei Municipale Timişoara a Partidului Social Democrat a decis, ieri după-amiază, ca Alfred Simonis să fie liderul de grup al consilierilor municipali PSD, anunţă, într-un comunicat, PSD Timiş.

Poziţia de lider de grup presupune multă implicare şi o responsabilitate foarte mare. Eu am încredere că Alfred Simonis se va achita foarte bine de sarcini, el cunoscând deja foarte bine întregul sistem din Primăria Timişoara. Noi nu am avut o lungă perioadă lider de grup, dar de acum această stare de incertitudine a dispărut şi, aşa cum am mai spus, aştept o implicare mai puternică a consilierilor municipali în tot ceea ce înseamnă viaţa Timişoarei şi a timişorenilor”, declară Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost definitivată structura departamentelor de lucru din cadrul PSD Timişoara, fiecare şef de departament primind sarcina ca, până la următoarea şedinţă, să prezinte conducerii partidului un plan de acţiuni pentru perioada următoare.

Print Friendly, PDF & Email