Alegerile de la PNL Timișoara, reluate

Raul Ambruș s-a înscris astăzi în competiția pentru președinte al organizației PNL Timișoara, recunoscând activitatea Biroului Politic Local pe care l-a contestat în repetate rânduri, anunță PNL TImiș.

 

Raul Ambruș a renunțat la biroul său politic nestatutar și și-a depus candidatura pentru șefia organizației PNL Timișoara. „Autoproclamat președinte al PNL Timișoara, acesta a lăsat deoparte pretențiile nelegitime la conducerea organizației și a acceptat că voința unui grup restrâns de persoane nu poate trece peste prevederile statutare”, transmite PNL Timiș printr-un comunicat de presă.

Alături de Raul Ambruș, pentru aceeași funcție de președinte, s-au mai înscris alți șase candidați: Claudiu Chira, Daniela Mariș, Adina Munteanu, Cantemir Pîrva, Ioan Viorel Neșcu și Dan Alexandru Stoica.

Toate candidaturile depuse vor fi analizate în cadrul procesului de organizare a alegerilor din 31 iulie. Sâmbătă, 24 iulie, este termenul limită pentru înscrierea în competiția alegerilor de la PNL Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email