Al treilea director al Spitalului Judeţean Timişoara, în decurs de câteva luni

Dr Marius Craina portretMedicul ginecolog Marius Craina a fost numit oficial, la începutul acestei săptămâni, în funcţia de director al Spitalului Judeţean din Timişoara.

 

Dr. Marius Craina, în vârstă de 49 de ani, care a fost directorul medical al Maternităţii “Bega”, a fost numit, marţi, director al Spitalului Judeţean Timişoara, unde şi-a început activitatea, în 1992, ca medic rezident. Acesta a venit în locul doctorului Florin Bîrsăşteanu, care a ocupat această funcţie o perioadă foarte scurtă – din aprilie, după înlăturarea din această poziţie a medicului liberal Iulius Jugănaru, şi până la alegerea sa, în 25 mai, ca deputat din partea alianţei PSD-PC-UNPR  pe Colegiul 3 Timişoara.

Marius Craina, medic primar în obstetrică-ginecologie, este şi coordonatorul Blocului Operator V al Spitalului Judeţean – Secţia Obstetrică-Ginecologie. Totodată, este director al Departamentului de Obstetrică-Ginecologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, din Timişoara, unde şi predă, în calitate de conferenţiar. Este, de asemenea, membru în 12 asociaţii profesionale, iar în cazul uneia, Societatea Română de Reproducere Umană Asistată, este membru fondator.

Print Friendly, PDF & Email