Ajutor pentru Aicha

Aicha-Denisa Tulbure va împlini, anul acesta, zece ani. Dar nu poate să deschidă un borcan, să ascută un creion, să-şi închidă nasturii de la o haină…

 

Aicha-Denisa Tulbure, din Timişoara, suferă de encefalopatie infantilă sechelară stadiul 3 şi tetrapareză mixtă spastic-diskinetică, având şi un retard de limbaj.

Fetiţa a fost născută prematur, fiind adusă pe lume la 37 săptămâni. Ulterior a prezentat întârziere în dezvoltarea neuromotorie.

Limbajul s-a îmbunătăţit în ultima vreme (având câteva zeci de cuvinte în vocabular ), face puzzle, recunoaşte forme, culori, cifre, scrie propoziţii simple (pe tableta,laptop sau telefon).

Daca doriţi să faceţi posibil ca Aicha să poată beneficia de terapii mai performante, în ţară şi în străinătate, puteţi să o ajutaţi prin donaţii în unul din următoarele conturi, deschise pe numele Asociaţiei Copiii, Zâmbete şi Vise, la Banca Transilvania:

Cont lei: RO75 BTRLRONCRT 0305723101

Cont euro: RO25 BTRLEURCRT 0305723101.

De asemenea, se pot face donaţii prin redirecţionare de 2% din impozitul pe venit, prin contract de sponsorizare, Mai multe detalii, aici. 

Print Friendly, PDF & Email