Ajutoare gemane pentru 20 de familii sinistrate în urma inundaţiilor din vară

Incarcare tir cu ajutoareUn tir cu ajutoare a plecat din Munster – Germania către 17 familii din localităţile Şemlacu Mic şi trei familii din Gătaia, localităţi afectate de inundaţiile din această vară. Oamenii vor primi paturi, scaune, dulapuri, saltele, electrocasnice, filtre de cafea, fierbătoare de apă şi veselă.

 

Exact în perioada în care partea de vest a României a fost lovită de furia apelor, locuitorii din Munster au avut de suferit aceleaşi efecte ale furiei naturii. Dând dovadă de spirit de solidaritate, aceştia au avut iniţiativa colectării şi apoi a donării de obiecte de mobilier şi aparatură de uz casnic, atât pentru victimele inundaţiilor din Germania, cât şi pentru cele din Banat.

Asociaţia Civică Banat, împreună cu Asociaţia Arsens, Primăria Gătaia şi Clubul Rotary din Timişoara au răspuns apelului făcut de voluntarii din localitatea Munster, Germania, pentru a organiza un transport de ajutoare pentru sinistraţii din Banat.

Tirul cu ajutoare, plecat din Munster – ajutoare consnd în paturi, scaune, dulapuri, saltele, electrocasnice, filtre de cafea, fierbătoare de apă şi veselă –, va ajunge azi  la Şemlacu Mic – unde, de ajutoare vor beneficia 17 familii – şi la Gătaia – unde vor fi sprijinite trei familii.

Print Friendly, PDF & Email