“Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”

Neuromed şi Neurorad oferă reduceri de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie

MamografieCentrul de Diagnostic Imagistic Neuromed şi Neurorad lansează, şi în acest an, în luna octombrie, campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”. Campania are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare femeie în parte, diagnosticată în mod corect şi la timp.

 

Fiecare dintre noi avem o mamă, soţie, soră, prietenă sau bunică… Nu lăsa cancerul la sân să le scrie destinul”, este îndemnul pe care specialiştii Neuromed îl transmit prin intermediul acestei campanii.

Dr. Mihail Ostrofeţ, de la Clinica Neuromed, spune că, depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata. Condiţie esenţială pentru acest lucru este depistarea lui precoce, iar pentru aceasta, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. „Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed şi Neurorad le oferă drept cadou vouchere cu reduceri de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie”, mai spune Mihail Ostrofeţ. Acesta mai spune că oricine poate oferi în dar aceste vouchere cu reduceri pentru investigaţiile realizate la Neuromed şi Neurorad, reducerea fiind valabilă toată luna octombrie. Dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân sau puncţie bioptică sân. 

Pentru programări, Neuromed şi Neurorad pun la dispoziţie numerele de telefon: 0256-48 7.727 – Clinica Neuromed, pentru investigaţii de sân prin ecografie, elastografie şi mamografie, 0256-201.6 41 – Clinica Neurorad, pentru investigaţie de sân prin mamografie.

Print Friendly, PDF & Email