„Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!” – campanie Neuromed

Pentru al 7-lea an consecutiv, Neuromed lansează campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”

 

În luna octombrie, Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed lansează, din nou, campania Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!.

Campania, aflată în al şaselea an consecutiv, are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare femeie, dacă este diagnosticată în mod corect şi la timp.

Depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata, însă, în primul rând, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed le oferă cadou vouchere cu reduceri de până la 40% la investigaţiile de san prin ecografie, elastografie sau mamografie”, transmit reprezentannţii Neuromed.

Iar pentru a putea transmite acest mesaj mai departe, oricine poate oferi în dar aceste vouchere cu reduceri pentru investigaţiile realizate la Neuromed. Reducerea este valabilă toată luna octombrie.

Dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân ori prin puncţie bioptică la sân.

Voucherul se poate descărca AICI.

 

Print Friendly, PDF & Email