Agresorii din Complexul Studenţesc, arestaţi

catusePoliţia Timiş anunţă cei patru agresori din Complexul Studenţesc, care au bătut, în nopatea de duminică spăre luni, un tânăr, băgându-l în comă, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr a fost internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de alţi patru tineri, în faţa unui local din Complexul Studenţesc. Pe numele celor patru agresori, care au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, trei fiind din Orţişoara, iar unul, din Timişoara, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţa, luni dimineaţa, printr-un comunicat de presă, că poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale cercetează patru persoane care au agresaseră un tânăr în vârstă de 29 de ani, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Poliţia a fost chemată după ce, pe Aleea Studenţilor, se iscase o altercaţie între mai multe persoane. Tânărul bătut a fost internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale. Acesta, spun medicii de la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, este în stare critică, având şanse slabe de supravieţuire.

Print Friendly, PDF & Email