Aeroportul Internațional Timișoara ar urma să treacă de la Ministerul Transporturilor la autorităţile locale

Foto: AIT

Camera Deputaților a votat trecerea Aeroportului Internaţional Timişoara de la Ministerul Transporturilor la autoritățile județene și locale. Inițiativa legislativă, depusă de deputatul PSD Alfred Simonis, urmează să meargă spre promulgare.

 

Este o mare reușită, o victorie împotriva baronilor PNL-iști care au încercat fără succes să pună mâna pe aeroport, un câștig pentru oraș și pentru timișoreni deopotrivă. Așa cum am mai spus, datoria noastră este să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gașcă. Aeroportul din Timișoara a fost un exemplu de succes și, după votarea legii, este absolut sigur că va și rămâne așa” a declarat, în Parlament, deputatul Alfred Simonis.

PSD Timiş transmite că Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara a fost la un pas de comasare cu „falimentarele aeroporturi din Caransebeș și Arad, într-un proiect pus la cale de liberalii din județele vecine, cu aprobarea tacită a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu. Din fericire, instituția va fi preluată de autoritățile din Timiș, după votarea legii în Parlament și după promulgarea ei.”

Rămâne de văzut, în cazul în care legea va fi promulgată, cum vor acoperi autorităţile locale cheltuielile cu Aeroportul Timişoara, de care acum răspunde Ministerul Transporturilor.

Print Friendly, PDF & Email