Adrian Cioroianu, la Conferințele de la Timișoara

Adrian Cioroianu. Sursă foto:_ Facebook AC

Istoricul Adrian Cioroianu şi scriitorul Mihai Neamţu sunt invitaţii primei ediţii a Conferinţelor de la Timişoara, un eveniment organizat de Biblioteca Judeţeană Timiş.

 

Conferinţa va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 18.30, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, eveniment în cadrul căruia istoricul Adrian Cioroianu și scriitorul Mihail Neamțu vor explora „marile iubiri” alături de public. Moderatorul serii va fi conf. univ. Claudiu T. Arieșan, de la Universitatea de Vest din Timişoara.

Intrarea este liberă. Pentru a-și asigura un loc, persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze pe https://timisoaramea.ro.

Fiecare dintre cele trei evenimente din seria Conferinţelor de la Timişoara promite să fie o călătorie intelectuală memorabilă, iar întâlnirea cu invitații de excepție să ofere o oportunitate unică de a dobândi noi perspective și cunoștințe.

Proiectul Conferințele de la Timișoara este organizat de Biblioteca Județeană Timiş în parteneriat cu Lider. AI, Clubul Marile Cărți și Eximtur, fiind finanţat de Consiliul Județean Timiș. Aceste evenimente se doresc a fi o pledoarie pentru lectură și un mesaj de susținere a proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

Print Friendly, PDF & Email