Administratorii Hotelului Roma, care a ars noaptea trecută, au mai fost amendaţi de Pompieri

Administratorii Hotelului Roma, din Complexul Studenţesc din Timişoara, unde a avut loc un puternic incendiu noaptea trecută, au mai fost amendaţi de Inspctoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în 2016, pentru nereguli, anunţă Agerpres.

 

„În evidenţele ISU Timiş apare emisă o autorizaţie de securitate la incendiu din 2001, pentru Hotelul Roma plus restaurant şi terasă. Pe timpul cercetării la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor incendiului, se va verifica şi valabilitatea autorizaţiei şi dacă s-au adus modificări constructive sau de destinaţie. Dacă autorizaţia nu poate fi prezentată în original, aceasta va deveni nulă de drept”, a declarat azi purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Aceasta mai spuen că, în 2016, administratorii Hotelului Roma au fost sancţionaţi contravenţional.

Pompierii de la ISU Timiş investighează cauzele care au dus la izbucnirea unui incendiu, în noaptea trecută, în Complexul Studenţesc din Timişoara, în care a ars parţial Hotelul Roma.

Pompierii au intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu un echipaj SMURD, alături de trei ambulanţe, reuşind stingerea focului după aproximativ două ore.

Potrivit ISU Timiş, nu au fost înregistrate victime, iar punctul de pornire a incendiului a fost de pe terasa din lemn, de unde a fost cuprins şi acoperişul.

Print Friendly, PDF & Email