Administrator special la Colterm

Consiliul Local Timișoara a decis să îl desemneze un administrator special la Colterm SA, care să reprezinte interesele Primăriei Timișoara în procedura insolvenței pe care compania de termoficare o traversează.

 

Administrator special a fost desemnat Alexandru Cristian Amza, de profesie economist/expert contabil, în vârstă de 40 de ani. Este absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune și are un Master în Contabilitate Internațională – Managementul Riscului în Afaceri Internaționale. Acesta are o experiență de 17 ani în societăți profesionale de contabilitate și în consultanța de afaceri și management. De asemenea, activează pe piața de energie regenerabilă din 2012, gestionând investiții străine directe, dar și unele autohtone.

Printre atribuțiile principale pe care le va avea ca administrator special se numără: propunerea unui plan de reorganizare a societății; administrarea activităţii Colterm, sub supravegherea administratorului judiciar; informarea Primăriei Timișoara cu privire la toate acțiunile întreprinse de administratorul judiciar; sesizarea Primăriei Timișoara asupra tuturor deficiențelor de natură a periclita funcționarea societății şi formularea de contestații în cadrul procedurii de insolvență.

Print Friendly, PDF & Email