Adam Crăciunescu a demisionat de la conducerea Romsilva

Adam Craciunescu (2) Foto AgrepresAdam Crăciunescu a anunţat că a demisionat de la conducerea Romsilva, din motive personale. Asta după ce cu o zi înainte

 

Directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, Adam Crăciunescu, a anunţat, ieri, că a demisionat de la conducerea Romsilva, precizând că avea mandat până în 2017, dar că a decis să-l încheie mai devreme din motive personale, pe motiv de vârstă, dar şi de „încărcătura” din ultima perioadă, anunţă Mediafax.

Potrivit legislaţiei în vigoare, în termen de 60 de zile urmează să fie declanşate proceduri pentru desemnarea unui nou director genral.

Cu o zi înainte de a-şi anunţa demisia, Adam Crăciunescu fusese revocat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, Ministerul Mediului precizând că o decizie privind demiterea acestuia de la conducerea Romsilva poate fi luată doar de către Consiliul de Administraţie. Ordinul de revocare din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Romsilva a fost semnat de către ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca Palmer.

Adam Crăciunescu este din mai 2012 director general al Romsilva şi din ianuarie 2014 era membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor.

Adam Crăciunescu este urmărit penal, din toamna anului 2014, în dosarul Retrocedărilor de pădure care îi vizează, printre alţii, pe deputații PSD Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam și pe senatorul ex-PSD de Timiş Ilie Sârbu şi pe senatorul PSD Dan Şova.

Print Friendly, PDF & Email