Actorii Teatrului German de Stat Timișoara revin pe scenă

Teatrul German de Stat Timișoara începe stagiunea 2018-2019. În septembrie sunt programate cinci spectacole.

 

Primul spectacol, În umbra uitării, de Simona Vintilă, va avea loc în 7 septembrie. Aceasta, transmit reprezentanţii Teatrului Maghiar, este o piesă despre dezvăluiri dureroase, despre dragoste și suferință, boală și declin, apartenență și dezrădăcinare, dorință și neputință și despre impactul pe care îl produce o boală neiertătoare, Alzheimer, în viața unei familii moderne. Caracterul autobiografic al piesei îi conferă o tușă sinceră, inechivocă, a ravagiilor pe care boala Alzheimer le provoacă în rândul suferinzilor de această afecțiune, cât și în rândul aparținătorilor acestora.

Al doilea spectacol din luna seprtembrie este programat marţi, 11 septembrie, de la ora 19-30, în sala TGST. Este vorba despre Forma lucrurilor, un spectacol de Neil LaBute, în regia lui Cristi Juncu.

Pentru miercuri, 12 septembrie, de la ora 19,30, este programat spectacolul De fapt e frumos, o dramă în spații virtuale și reale, de Volker Schmidt, în regia aceluiaşi Volker Schmidt .

Electra, după Euripide și Eschil, în versiunea scenică de Benedek Zsolt şi în regia lui Bocsárdi László este programat pentru joi, 13 septembrie, ora 19.30, în Sala TGST.

Ultimul spectacol al lunii septembrie va avea loc luni, 17 septembrie, de la ora 19.30, tot în Sala TGST. Este vorba despre Incredibila şi trista poveste a Candidei Erendira şi a bunicii sale fără suflet, de Gabriel Garcia Márquez, în regia lui Yuri Kordonsky.

Programul casieriei se reiamarți, 4 septembrie, începând cu ora 10.

Print Friendly, PDF & Email