Acțiune a Poliţiei Locale pentru depistarea colibelor improvizate și a oamenilor străzii

Foto: PLT

Echipe de polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Protecția Mediului Timişoara au acționat astăzi în mai multe locații din oraş, unde aveau informaţii că sunt improvizate colibe în care se adăpostesc oameni ai străzii și că se adună cantități semnificative de deșeuri, transformând zonele respective în adevărate focare de infecții.

 

Acţiunile Poliţiei Locale Timişoara au vizat Parcul Botanic – la rambleul de cale ferată, zona din spatele complexului Shopping City, de pe Calea Șagului,  străzile Tudor Vladimirescu, în zona Autogării, strada Luță Ioviță – lângă Parcul 3 August 1919, Calea Bogdăneștilor.

În cadrul acțiunii au fost depistate șapte persoane, care au fost predate Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin. De asemenea, a fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a igieniza zonele respective și a demola colibele, urmând ca astfel de acțiuni să se desfășoare periodic pentru a descuraja ridicarea altor noi adăposturi improvizate, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email