Acte de vandalism asupra unui cort al PMP amplasat la Lugoj

Un cort al PMP Timiş amplasat la Lugoj, destinat strângerii de semnături pentru două campanii naţionale, “Alegerea primarilor în două tururi de scrutin” şi “Fără pensii speciale pentru politicieni”, a fost vandalizat.

 

PMP Timiş protestează faţă de gestul unor persoane necunoscute care, în noaptea de 3 spre 4 august, au vandalizat cortul PMP montat, cu autorizaţie legală, la Lugoj, unde membrii partidului au început să adune semnături în cadrul campaniilor naţionale, “Alegerea primarilor în două tururi de scrutin” şi “Fără pensii speciale pentru politicieni”.

Deputatul Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş, a anunţat deja că depune plângere penală in rem, pentru infracţiunea de distrugere, atât la Poliţia Municipiului Lugoj, cât şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Liderul PMP Timiş transmite electoratului să nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea “forţelor ostile democraţiei” care doresc să perpetueze domnia fărădelegii şi îl îndeamnă să participe activ la campaniilor naţionale “Alegerea primarilor în două tururi de scrutin” şi “Fără pensii speciale pentru politicieni”.

PMP Timiş anunţă că va continua campania de informare a electoratului cu privire la efectul legilor abuzive iniţiate şi votate de majoritatea PSD-ALDE, urmând să instaleze corturi speciale, autorizate legal, unde se vor putea depune semnături, şi în alte localităţi din judeţ.

Print Friendly, PDF & Email