Acordurile unei viori Stradivarius de şapte milioane de dolari vor răsuna la Timişoara

edvin-martonViolonistul Edvin Marton revine la Timișoara pentru a susține un concert extraordinar, „The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”.

 

Cu peste 1000 de concerte susținute în toată lumea, deținător al premiului Emmy și câștigător al MTV Music Awards şi al unei ediţii a Eurovision, Edvin Marton va concerta la Timișoara. De această dată, însoțit de faimoasa sa vioară Stradivarius, creată în 1699 şi care valorează şapte milioane de dolari. Spectacolul va avea loc în 21 decembrie, de la ora 19, la Sala Olimpia.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de cinci ani, iar la opt ani a fost admis la cea mai prestigioasă şcoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert, la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.

În 2006, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko, în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur.

Edvin Marton şi Evgeni Plushenko – „Tosca Fantasy”

Biletele, al căror preţ începe de la 95 de lei, pot fi achiziționate momentan de pe MyTicket (http://bit.ly/EdvinMartonT), urmând ca în cursul săptămânii să fie disponibile și pe Eventim.ro, în rețeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Național Timișoara și în Librăriile Cărturești.

Organizatorul evenimentului este Arca Events.

Print Friendly, PDF & Email