Acoperişul unui bloc din Timişoara, smuls de vânt, a căzut peste o casă

Trei persoane au fost rănite

Interventie ISU furtunaAcoperişul unui bloc din Timişoara a fost smuls de vântul puternic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a căzut peste o casă, iar o femeie şi doi copii aflaţi în locuinţa peste care s-a prăbuşit acoperişul au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Pompierii din Timişoara au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe zone din oraş, din cauza unei furtuni puternice, anunţă Mediafax.

Prima intervenţie a fost la un bloc din zona Calea Girocului. Din cauza vântului, acoperişul de tablă a fost smuls de pe imobil şi a căzut pe o casă aflată în apropiere. O femeie în vârstă de 28 de ani şi doi copii, unul de două luni şi altul de doi ani, care se aflau în casă, au fost răniţi uşor şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde au rămas internaţi peste noapte.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică şi tot din cauza furtunii au căzut mai multe crengi de copaci pe străzile din Timişoara, dar şi tencuială şi ţigle de pe clădirile vechi din centrul oraşului.

De asemenea, mai multe localităţi din judeţ, printre care şi municipiul Lugoj, au rămas fără energie electrică timp de mai multe ore, însă problema a fost remediată până duminică dimineaţă.

Timişul s-a aflat, sâmbătă seară, sub cod galben de vânt puternic.

Print Friendly, PDF & Email