ACL Timişoara începe campania de strângere de semnături pentru Klaus Johannis

Cornel SamartineanACL Timișoara a stabilit, în ședință comună, agenda de activități din Timișoara, pentru perioada imediat următoare. În cadrul ultimei ședințe,  prezidată de cei doi co-președinți ai alianței, Cornel Sămărtinean, din partea PDL, şi Dan Diaconu, de la PNL, s-a stabilit un calendar de întâlniri comune și activităţi pe baza propunerilor în acest sens venite din partea celor două birouri politice municipale.  

Alianţa dreptei este pregătită pentru campanie şi pregatită să câştige alegerile. Îi îndemn pe timişoreni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie, deoarece actualul primar al Sibiului are profilul cel mai apropiat de mentalitatea locală. Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate face o administrație corectă și eficientă, că pot fi create locuri de muncă şi pot fi atrase investiții, că se poate promova educația și cultura. Modelul de președinte pe care Klaus Iohannis îl propune românilor este acela al respectului și seriozității, al competenței și rezultatelor”, spune Dan Diaconu, co-preşedinte ACL Timişoara.

Dan DiaconuTot în cadrul şedinţei operative a ACL Timișoara s-a convenit asupra primelor măsuri organizatorice privind campania electorală a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale. Astfel, noua structură formată din cele două mari partide de dreapta va începe, în aceste zile, campania de strângere de semnături. Mai mult, echipe comune PNL – PDL, formate din consilieri locali, reprezentanți ai celor două partide, vor începe de săptămâna viitoare o serie de întâlniri cu cetățenii, în cartierele Timișoarei.

La ultimele competiţii electorale naţionale, Timişoara, ca prezenţă la vot,  a fost printre ultimele oraşe din ţară, după cum spune co- preşedintele ACL Timişoara, Cornel Sămărtinean. „Nu pot interpreta acest lucru decât ca vot de blam faţă de oferta partidelor politice. Electoratul timişorean este unul elitist, cu pretenţii şi responsabil or, de această dată, sunt convins că timişorenii se vor mobiliza pentru că se vor regăsi în ceea ce reprezintă candidatul dreptei şi noi suntem pregătiţi să facem faţă acestei provocări cu o echipă mult mai puternică. Klaus Iohannis arată clar  diferenţa dintre politica serioasă, responsabilă, aşa cum şi-o doresc timişorenii, şi politica dâmbovițeană pe care ne-o arată zi de zi Ponta:  doar vorbele goale și  povești”, conchide Cornel Sămărtinean.

Print Friendly, PDF & Email