Accident cu morţi şi răniţi, produs din cauza vitezei, la Comloş

Foto: ISU Timis

Doi adolescenţi în vârstă de 15 ani şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei, cu vârste între 15 şi 19 ani, au fost răniţie într-un accident auto care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi între localităţile Comloşu Mare şi Comloşu Mic.

 

Autoturismul în care se aflau cei cinci, transmite Poliţia Timiş, era condus de un tânăr de 19 ani care, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului într-o curbă, maşina izbindu-se de un stâlp.

La locul accidentului s-au deplasat 11 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SMURD, echipaje de poliţie şi patru echipaje de la Ambulanţă.

„În autoturism se aflau cinci persoane, dintre care trei au rămas încarcerate. Extragerea victimelor a fost foarte dificilă deoarece, în urma impactului autoturismului cu un stâlp de electricitate, acesta s-a rupt şi a căzut peste autoturismul răsturnat”, declară, citată de Agerpres, Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Print Friendly, PDF & Email