Academie Politică a USRPLUS Timiș

Dominic Fritz. Sursă foto: Facebook

Membrii USRPLUS Timiș participă, în perioada 3-5 septembrie, la prima Academie Politică a organizației la care vor susține prezentări și dezbateri personalități cunoscute din mediul civic și academic.

 

Filosoful Ciprian Mihali, de la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, sociologul Barbu Mateescu, Sorin Ioniță, președinte EFOR, Marcel Tolcea și Vasile Popovici, profesori la Universitatea de Vest, Elena Calistru, de la Funky Citizen, Roxana Damaschin Țecu, de la OilRight, vor discuta cu membrii USRPLUS Timiș despre politică și etică, administrație și corporație, dinamica socio-demografică din nord-vestul României, caritate și dezvoltare comunitară, fake-news și despre alte idei și teme politice de actualitate, anunță USR PLUS Timiș.

La Academia Politică vor participa 100 de membri USRPLUS Timiș și este găzduită de Dominic Fritz, președintele organizației județene și de Sorin Șipoș, președintele USRPLUS Timișoara.

Ne dorim un partid cu membri educați în politică și administrație și ne propunem să fim locul de unde se lansează, în Timișoara și în toată România, direcții și idei politice de substanță”, a declarat Dominic Fritz, președintele USRPLUS Timiș.

Print Friendly, PDF & Email