Absolvenți de 10, premiaţi de Universitatea de Vest din Timişoara

Foto: UVT

La Universitatea de Vest din Timişoara a avut loc azi festivitatea de premiere a excelenței celor 12 elevi din Timiș care au obținut rezultatul maxim la Bacalaureatul 2020, nota generală 10.

 

Cei 12 elevi de nota 10 la Bacalaureat sunt: Adelina Camelia Tuță (Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara), Alessandra Georgiana Bădescu şi Andreea Alisia Popovici (Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara), Bianca Nicoleta Mănoiu şi Coralia Iordănescu (Colegiul Național Bănățean Timișoara), Nicola Claudia Ciortan (Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” Timișoara), Iudith Nichescu şi Antonia Laura Pup (Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara), Sergiu Ionuț Novac şi Anda Floriana Subțire (Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj), Ana Cristina Lucescu (Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara) şi Gabriela Cristina Muntean (Liceul de Arte PlasticeTimișoara).

Festivitatea de premiere a fost organizată de Universitatea de Vest din Timișoara şi de Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, i-a felicitat pe cei 12 elevi și le-a înmânat diplome de excelență, alături de premiile UVT, încurajându-i să aleagă unul dintre programele de studii de licență oferite de UVT: „Rezultatele voastre maxime de la Bacalaureat sunt demonstrația faptului că inteligența și talentul, alături de puterea de muncă și de ambiție, sunt ingrediente ale succesului școlar în orice condiții, chiar și în perioade dificile, cum este cea de acum, de după pandemie. UVT vă invită să alegeți unul dintre cele 75 de programe de studii din ciclul de licență, pe care le propun cele 11 facultăți din componența universității noastre și vă oferim un amplu pachet de beneficii, pe care le meritați din plin. Noi am demonstrat de mulți ani că la UVT dascălii sunt alături de studenți, căutând împreună calea prin care studenții își pot împlini cea mai bună versiune a lor, la terminarea facultății, așa cum o spune și îndemnul sub care suntem cunoscuți în plan internațional: Become Your Best!”.

Inspectorul general al ISJ Timiș, Marin Popescu, i-a felicitat pe elevii cu note maxime la Bacalaureat, subliniind că numărul absolvenților cu nota 10 este în acest an mai mare față de cel de anul trecut, un semn bun pentru învățământul din Timiș.

Print Friendly, PDF & Email