A treia ediție UVT Liberty Marathon, împachetată ecologic

Ediția din acest an a UVT Liberty Marathon adus ca noutate livrarea kiturilor de participare printr-un serviciu ecologic, în ambalaje reciclabile R-Create.

 

Sistemul inițiat de partenerii noștri aduce o soluție de împachetare prietenoasă cu mediul înconjurător, de packaging-as-a-service, creată special pentru comercianții online, prin care ambalajele de unică folosinţă aferente livrărilor sunt înlocuite cu un ambalaj returnabil şi refolosibil, în condiții sigure de igienă și dezinfecție. UVT Liberty Marathon militează pentru un aer mai curat pentru toți alergătorii care aleg mișcarea și susține proiectele care încurajează dezvoltarea durabilă și comportamentele verzi”, transmite Universitatea de Vest din Timişoara, organizatorul UVT Liberty Marathon.

„UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație, într-o comunitate în care fiecare își pune amprenta. Împreună, reușim să ducem ideea de libertate verde mai departe”, spune rectorul UVT, prof. univ. Marien Pirtea.

Pentru ca întregul sistem să răspundă valorilor UVT Liberty Marathon, în acest an, pentru livrare au fost aleși doi parteneri: Ciclocourier – curierat rapid pe bicicletă, serviciu de livrare care are ca misiune un circuit al coletelor prietenos atât cu mediul, cât și cu piesele care îl pun în mișcare, respectiv GLS.

Timp de o lună, din 27 septembrie până în 27 octombrie, s-a alergat la a treia ediție UVT Liberty Marathon. Potrivit organizatorilor, a fost un manifest al alegerilor care ne redau libertatea, reprezentative unui stil de viață sănătos. Evenimentul s-a adresat unei audiențe extinse, cuprinzând atât alergători începători, cu vârste diferite, cât și alergători experimentați. De la 2 la 42 de kilometri, fiecare alergător a avut posibilitatea de a alege provocarea potrivită pentru el.

 

Print Friendly, PDF & Email